Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Χίλιοι και ένας (1001) λόγοι που ΔΕΝ θα ψηφίσω φέτος - Λόγος 9ος

Για την μεγαλομανία του κ. Χρίστου μας της Λεμεσού. Που έβαλε στόχο να μετατρέψει τη Λεμεσό σε Ντουπάϊ με πύργους μεγαλοπρεπείς και γυάλινους. Να χωματώσει τη θάλασσα να κάμει νησιά, να κάμει επαύλεις πάνω στη θάλασσα.
Αδιαφορώντας για τες συνέπειες. Την καταστροφή του περιβάλλοντος και την καταστροφή του ύφους και παράδοσης της Κύπρου. Της ημικατεχόμενης Κύπρου.

3 σχόλια:

  1. Θέλει να κάμει την Λεμεσό «σύγχρονη πόλη»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρίστου κάμνει πολλά, ο Μωυσέως εν κάμνει τίποτε πρέπει να θκιαλέξεις. Η Ελένη Μαύρου που κτίζει το πιο οικολογικόν κτήριον που θα γινεί στην Κύπρον, που έκαμεν δημοψήφισμαν για την τύχην του ΓΣΠ, που κάμνει πάρκα με πράσινο με οικολογικές προδιαγραφές, που οργανώνει ανακύκλωση, που σε 4 χρόνια υλοποίησεν αθόρηβα τόσα έργα σε προυπολογισμόν, σε τετραγωνικά μέτρα σε αριθμόν, σε κόσμον που τον αφορούν όσα οι προηγούμενοι δημάρχοι στα 15 προηγούμενα χρόνια δεν σου έδωσεν κανέναν καλό λόγο να συμπαθήσεις την αριστερήν τοπική αυτοδιοίκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι επίσης κανένας δήμαρχος δεν επλούτισεν ούτε τζιείνος ούτε η οικογένεια του, το ότι η αριστερή δημάρχαινα της Λευκωσίας μένεί πάντα όπως έμενε σε έναν δυάρι τζιαι έχει έναν μικρό αυτοκίνητο, δεν σε συγκινεί; Το ότι οι αριστεροί δημάρχοι δεν καθίσκουν πούγκαν την αντιμισθίαν αλλά την καταθέτουν στο κόμμαν που κάμνει αναδιανομήν τζιαι πληρώννει δίκαια όλα τα στελέχη είτε είναι, είτε δεν είναι εκλελεγμένα, δεν σου κάμνει διαφοράν; Το ότι οι αριστεροί δημάρχοι τες πλούσιες συντάξεις που πιάννουν τις καταθέτουν στο ταμείον αλληλεγγύης τζιαι πιάννουν μιαν αξιoπρεπή σύνταξη ισότιμα με τα άλλα μη εκλελεγμένα στελέχη του κόμματος δεν σου κάμνει διαφοράν; Ε μα είσαι πολλά απαιτητικός ρε φίλε :)) διαιρωτούμαι πόσον άγιος τζιαι πόσον δραστήριος είναι εσύ σαν κοινωνικόν άτομον :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή