Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Χίλιοι και ένας (1001) λόγοι που ΔΕΝ θα ψηφίσω φέτος - Λόγος 3ος

Γιατί η κυβέρνηση σε συγχορδία με το ΑΚΕΛ απέτυχαν να εκτιμήσουν σωστά το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και τα σχετικά επιδόματα. Έφτασαν δε στο σημείο να αποκαλούν τους δικούς τους ανθρώπους που εξέφραζαν την ανησυχία τους για συγκεκριμένες αλλοπρόσαλλες πρακτικές, ρατσιστές, ξενόφοβους και ... "αριστερούς εθνικιστές". Έδωσαν δε σε περιφερειακούς τύπους όπως την ΚΙΣΑ λόγο και βήμα δυσανάλογα της υπόστασης τους.

2 σχόλια:

  1. Κι ο «αριστερός εθνικισμός» σ’ όλο του το μεγαλείο!!! Και εις ανώτερα Ύποπτε!!! Να ΣΕ δω [τρόπος του λέγειν γιατί δεν ΣΕ γνωρίζω] να συμμετέχεις και στες ξενοφοβικές και ρατσιστικές εκδηλώσεις της Κίνησης Πολιτών Λάρνακας μαζί με τους Κουλία, Βαρνάβα και Μητσόπουλο τζι’ ας μεν φάω παττίχαν το καλοτζιαίριν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος φίλε μου. Το πρόβλημαν με τους εργάτες ή τους πρόσφυγες χωρίς χαρκιά (δεν λέν οι αριστεροί λαθραίους τους αθρώπους) είναι πολλά σύνθετον. Η Κύπρος εβρέθην απροετοίμαστη μπροστά που το κύμμαν που την εσκούλλησεν τζιαι εχειρήστηκεν το με αποφασιστικότητα (όπως οι σωστοί αριστεροί) τζιαι ανθρωπισμόν (όπως οι γνήσιοι αριστεροί με κόκκινη καρδιά). Ο Νεοκλής επαρέλαβεν έναν ποταμόν με κόσμον που έρκετουν καθημερινά με ανερχόμενην ροήν τζιαι μειώνοντας τον χρόνον αναμονής των αιτητών ασύλου, έριξεν δραστηκότατα την ροήν. Χωρίς να ππέσει μούττη, χωρίς να χωριστεί οικογένεια,

    Η κυβέρνηση δεν είναι μόνον σωστή αριστερά, είναι τζιαι σύγχρονη τζιαι αποτελεσματική

    ΑπάντησηΔιαγραφή